28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Gørslev fik fredag aften besøg af Holbæk B&I i Danmarksserien.

Kampen var henlagt til Herfølge Stadion.

Holbæk kom først til scoring, da Tarik Mourhrib bragte Holbæk foran efter 13 minutter.

Selvom holbækkerne stort set sad på spillet i hele første halvleg, så blev det ikke til flere scoringer. Hjemmeholdet havde det svært, og indkasserede hele fire gule kort inden der blev fløjtet til pause.

Efter pausen fik hjemmeholdet bedre og bedre styr på tropperne som kampen skred frem og fik flere gode muligheder. Holbæk fortsatte også med at forsøge sig, men først i overtiden lykkedes det igen at komme til scoring, da Simon Müller Nielsen gjorde det til 0-2 for Holbæk.

Mens Gørslev således måtte se gæsterne løbe med sejren, så kan holbækkerne glæde sig over at tage alle tre point med hjem til den samlede stilling.