25. juli 2024

Ringsted: Ladefoged Advokatfirma vil nu give gratis retshjælp til virksomheder.

Virksomhedsledere står fra tid til anden over for problemer med kunder eller leverandører. Det er problemer, der i værste fald kan udvikle sig til uoverskuelige retssager. Det bør man undgå.

Èn af måderne at undgå langvarige og dyre tvister på er at få råd fra en advokat. Det er nu muligt at få ganske gratis i på firmats kontor i Ringsted.

Det er de to advokater Vagn Sanggaard Jakobsen og Martin Falk Rømer fra Ladefoged Advokatfirma, der hver anden torsdag fra kl. 15-17 giver gratis retshjælp til virksomheder, der har behov for det.

– Vi giver anonym og gratis retshjælp til virksomheder. Det er muligt at komme fra ind gaden uden aftale og få et godt råd at komme videre på. Vi kan naturligvis ikke klare en dyberegående sagsbehandling på dette møde, men vi kan give en første juridisk vurdering af et konkret problem, siger Vagn Sanggaard Jakobsen.

Den gratis retshjælp starter torsdag den 22. november kl. 15-17. Herefter fortsætter rådgivningen hver 14. dag. Man møder blot op hos Ladefoged Advokatfirma, Møllegade 7 i Ringsted og kommer til efter tur.

– Det er vigtigt, at en virksomhedsejer eller –leder forholder sig til de udfordringer, som virksomheden står over for. Derfor ønsker vi at hjælpe med at tage hul på problemerne, før de bliver for store. Vi forventer, at det især er erhvervsdrivende inden for detailhandel, håndværk og industri, som vores tilbud er interessant for. Altså små og mellemstore virksomheder – og iværksættere. Men alle er velkomne, både erhvervsdrivende i og uden for Ringsted, siger Martin Falk Rømer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.