20. april 2024

Foto: Presse-fotos.dk

Fire unge mænd fra den københavnske vestegn er blevet varetægtsfængslet som mistænkte i en sag om et overfald på en 19-årig mand fra Ishøj.

De fire, der er 18, 19, 19 og 20 år gamle, blev anholdt tirsdag morgen.

Tirdag eftermiddag blev de fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde bag lukkede døre, sigtet for vold af særligt rå, brutal eller farlig karakter. Retten valgte at varetægtsfængsle de fire føreløbigt frem til den 16. februar.

Overfaldet fandt sted omkring kl. 15.20 tirsdag den 15. november sidste år i Freya Kvarter i Greve. Her blev den 19-årige blev angrebet af flere maskerede og mørkklædte personer, der tildelte ham flere alvorlige knivstik flere steder, ligesom han blev sparket og slået i hovedet med en hammerlignende genstand.

Offeret fik betydelige skader ved overfaldet og mistede meget blod, men fik livreddende førstehjælp af to lokale kvinder på 22 og 35 år lige efter overfaldet. De to kvinder er nu af politiet indstillet til dusør for deres hjælp til det 19-årige offer.

Politiet har foretaget omfattende efterforskning i sagen og fik gerningsstedet undersøgt med hjælp fra bl.a. politihunde og kriminalteknikere.

Tre af de fire varetægtsfængslede udbad sig dog betænkningstid i forhold til en eventuel kære af rettens kendelse om varetægtsfængsling.

Læs også: Voldsomt overfald – 19-årig stukket flere gange.

Video: Presse-fotos.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.