22. juli 2024

Fremover foretages hjemmelevering fra regionale Bilka varehuse. Foto: Salling Group

Salling Group har besluttet, at  omorganisere Sallings hjemmeleveringsservice, Føtex Hjemmelevering, som hidtil har været placeret i Ishøj, men nu vil blive lagt ud til Bilka-varehusene rundt om i landet.

I den forbindelse vil de ca. 500 medarbejdere i lager og distributionscentret i Ishøj enten blive flyttet til andre stillinger eller opsagt.

Det betyder, at en række servicebude, chauffører, lagermedarbejdere og administrative medarbejdere enten vil miste deres job eller blive omplaceret til ledige stillinger i andre dele af Salling Group, hvor der er brug for medarbejdere.

Jørgen Dan Pedersen, chef for Ishøj Jobcenter siger, at man er klar til at hjælpe de medarbejdere, som mister deres job:

-Vi ved, at en stor del af medarbejderne er unge studerende på deltid, som formentlig blot vil finde nye studiejobs. Desuden har Salling givet udtryk for, at mange af de fuldtidsansatte kan få tilbudt stillinger andre steder i deres organisation. Derfor ved vi lige nu ikke med sikkerhed, hvor mange vi skal hjælpe, men under alle omstændigheder står vi klar til at hjælpe alle medarbejderne videre på bedst mulig vis, siger Jørgen Dan Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.