Diskussion førte til overfald med peberspray

Politiet har sigtet en 57-årig mand for både overtrædelse af våbenloven og for kvalificeret vold efter en episode mandag aften.

Her førte en diskussion om en løs hund til, at en 45-årig mand blev overfaldet i sin bil på Tårsvej ved Harpelunde af den 57-årige, som, ifølge politiets døgnrapport, sprøjtede den 45-årige i ansigtet med en peberspray.

Politiet blev alarmeret og fandt kort efter frem til den 57-årige, der er fra lokalområdet. På hans bopæl fandt politibetjentene en peberspray, og han blev herefter sigtet for overtrædelse af våbenloven og for kvalificeret vold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.