Kvinde stjal smykker fra plejehjemsbeboer

Torsdag morgen klokken 7.35 modtog politiet en anmeldelse fra personalet på et plejehjem på Kirkebjergvej i Jyllinge, at en fremmed kvinde formentlig havde stjålet fra en beboer og var flygtet til fods.

Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, blev sendt til området for at lede efter kvinden.

Det lykkedes ikke at finde kvinden, men politiet foretog diverse tekniske undersøgelser på stedet i håb om, at tekniske spor kan være med til at identificere kvinden.

Kvinden beskrives som værende dansk af udseende, 50-55 år, 160-165 cm høj og almindelig af kropsbygning med hvid hudfarve og brunt hår. Håret var opsat i en hestehale. Hun var iført sort jakke med pels på hætten, mørke cowboybukser, sorte sko og bar en blå kittel magen til hjemmeplejens under jakken. Hun medbragte en sort taske. Kvinden talte dansk.

Politiet fik klarlagt, at kvinden havde været inde hos en 88-årig kvindelig beboer, som under påskud af, at der var fnat på plejehjemmet, var blevet frataget sine smykker. Kvinden var efterfølgende blevet opdaget af personalet, der havde konfronteret hende med det meget tidlige besøg på plejehjemmet, hvorefter hun havde taget flugten til fods.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket kvinden i området ved plejehjemmet torsdag morgen, eller som i øvrigt kan give oplysninger om hendes identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.