Politiet i større aktion efter anmeldelse om skud

Onsdag aften rykkede politiet talstærkt til Holbæk efter en anmeldelse om skyderi.

Det var en 27-årig mand, som var på Dampmøllevej i Holbæk, da han hørte flere lyde, som kunne minde om skud, herefter hørte han en person, som flere gange højlydt havde beklaget sig på grund af smerte.

Lydene og personens udtalelser kom måske i retningen fra Riffelhavevej og Erik Menveds Vej et godt stykke fra anmelderens opholdssted.

Med baggrund i oplysningerne i anmeldelser blev der sendt adskillige patruljer til eftersøgning i området ved Riffelhavevej, Lundemarksvej, Skyttevej, Bøgehaven og Konsul Beyers Alle efter muligt sårede personer eller spor efter skudafgivelse.

Dele af området og en hundepatrulje blev brugt i eftersøgningen.

Politiet fandt dog hverken sårede personer eller spor efter skudafgivelser, ligesom politiet heller ikke fandt vidner eller andre, der havde set eller hørt noget i det pågældende område. Da der heller ikke varen nogen sårede personer, der havde henvendt sig til skadestuen valgte politiet efter en lille time, at indstille undersøgelsesarbejdet uden at få klarhed over, hvad der kunne være årsagen til anmelderens oplysninger.

Video: Michael Johannessen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.