28. marts 2024

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

En 37-årig kvinde fra Greve blev ved 1-tiden natten til onsdag vækket af larm fra stuen.

Kvinden gik ind i stuen, hvor hun overraskede to mænd, som var i færd med at stjæle en stor lænestol. De to mænd forsøgte at komme ud med stolen via en terrassedør, men det voldte dem problemer, så de blev ophidsede.

Den ene gerningsmand sprøjtede kvinden i øjnene – formentlig med en peberspray, hvorefter hun trak sig tilbage til soveværelset og ringede 112.

Hun kunne høre mændene i stuen i nogle minutter, men da hun kom ud var mændene væk. Ruden til terrassedøren var blevet knust og det var lykkedes mændene at tage stolen med sig.

En patrulje kørte til stedet, hvor den 37-årige kvinde blev afhørt til sagen. Hun var chokeret, men havde ikke lidt fysisk overlast.

Hundepatruljer afsøgte herefter området omkring villaen for spor efter gerningsmændene og fandt fært ad en sti vest for huset mod Bredager. Gerningsmændene kan have haft en bil holdende for enden af stien.

De to mænd beskrives som:

A: Mand, Dansk af udseende, 25 år, 185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: smalt ansigt, glat hud, lyseblonde øjenbryn, lyse øjne, intet skæg, Iført: sort tøj, hætte trukket op over hovedet.
B: Mand, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Mørkt tøj

Politiet efterforsker den meget grove sag og søger i den forbindelse vidner, som har bemærket personer eller køretøjer på Tavleager/Bredager i Greve før eller efter kl. 01.00, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.