25. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 23-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for grov vold og vidnetrusler i forbindelse med en fest natten ti lørdag i Gundsølille ved Roskilde.

En 33-årig kvinde slog kl. 03.35 alarm til politiet, fordi en private fest, hvor flere var forsamlet og havde indtaget alkohol, havde udviklet sig og en af festdeltagerne var blevet voldelig og havde overfaldet den 33-årige kvinde med slag.

En 41-årig mand var kommet hende til undsætning, men var så også selv blevet overfaldet med slag og spark af den aggressive festdeltager.

Den voldsomme mand var forsøgt bortvist fra stedet, men kom tilbage og fortsatte sin adfærd.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en spirituspåvirket, 23-årig mand fra Borup, som blev anholdt og sigtet for vold mod de to personer, som han i øvrigt også havde truet på livet.

Den anholdte blev afhørt til sagerne og lørdag blev han fremstillet i grundlovsforhør, der endte med, at den 23-årige blev varetægtsfængslet foreløbig frem til den 25. februar som sigtet for grov vold og vidnetrusler over for ofrene. Trusler var rettet mod dem i anledning af deres forklaringer til politiet om, hvad der var sket til festen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.