Taxakunder ville ikke betale

Kort efter klokken et natten til søndag kontaktede en taxachauffør politiet og fortalte, at han havde tilbage holdt en kunde, som ikke ville betale for turen.

Taxachaufføren havde kørt tre personer fra Næstved til Fårevejle, men da taxaen kom frem til den ønskede adresse, stak to af kunderne af, mens det lykkedes taxachaufføren at tilbageholde den tredje. Det var kommet til tumult og chaufføren anmeldte, at han under tumulten var blevet udsat for skub i ansigtet, på brystet og i hovedet, da passageren forsøgte at skubbe sig fri.

En politipatrulje kørte til Fårevejle, hvor de traf den mistænkte, en 20-årige mand fra Næstved, som blev anholdt og sigtet for vold mod taxachaufføren.

Patruljen fik den 20-årige til at ringe til sine to venner, som var flygtet fra stedet. De to øvrige passagerer, en 20-årig kvinde fra Næstved og en 23-årig mand fra Nørre Asmindrup kom tilbage til taxaen.

Alle tre passagerer blev sigtet for bedrageri mod taxachaufføren ved at bestille en taxatur, selvom de ikke havde til hensigt at betale for turen.

De betalte herefter taxachaufføren for turen.

Den 20-årige mand blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling i voldssagen. Han blev herefter løsladt senere på natten, men er fortsat sigtet i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.