Pårørende til politiet: 21-årig måske frihedsberøvet

Natten til tirsdag henvendte bekendte til en 21-årig mand fra Roskilde sig til politiet, fordi de var bekymret for hans ve og vel.

De havde en mistanke om, at han var blevet frihedsberøvet af nogle personer, der kunne have afhentet ham tidligere på aftenen i et industrikvarter i den østlige del af Roskilde by.

Politiet iværksatte straks en efterforskning for at finde frem til den savnede, 21-årige mand, hvilket lykkedes tirsdag morgen.

Han var uskadt og blev straks afhørt til sagen og det gav politiet grundlag for at foretage tekniske undersøgelser m.v. samme formiddag i en del af industriområdet ved Gammel Marbjergvej og Københavnsvej i den østlige del af Roskilde.

Ud fra resultatet af afhøringerne i sagen vurderer politiet på nuværende tidspunkt, at der kan være sket en eller anden form for frihedsberøvelse af den 21-årige i nogle timer.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man fortsat undersøger sagen ud fra en tese om, at økonomiske uoverensstemmelser kan være del af motivet, men den del undersøges fortsat af politiet for at finde frem til personer, der kan stå bag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.