Kvinde indlagt efter alvorligt færdselsuheld

Tirsdag morgen kort før klokken halv ni skete et alvorligt uheld på Haslevvej i Ringsted mellem en større varebil og en mindre personbil.

Uheldet skete i forbindelse med, at varebilen foretog en uvending på Haslevvej, hvorunder den stødte frontalt ind i en modkørende personbil.

Føreren af personbilen, en 57-årig kvinde fra Ringsted, blev teknisk fastklemt i bilen og blev reddet ud af bilen og kørt med politieskorte til Rigshospitalet med alvorlige skader på underkroppen.

Føreren af varebilen, en 23-årig mand fra Næstved, slap uskadt fra uheldet.

En tredje bilist blev ramt på siden af den 57-åriges bil i forbindelse med sammenstødet, men føreren, en 49-årig mand fra Brønshøj, kom ikke til skade.

På grund af den alvorlige personskade blev bilinspektøren tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og vejen var derfor afspærret og var først genåbnet i begge retninger efter et par timer.

Politiet optog rapport om det alvorlige uheld og afhørte parter og vidner i sagen. Den 57-årige kvinde er onsdag fortsat indlagt efter sine alvorlige skader, og meldes at være kritisk syg, men uden for livsfare.

Politiet skal afhøre kvinden til sagen, når hendes tilstand gør det muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.