Mand efterlyst i sag om vold og brand – nu er han anholdt

En 54-årig mand som politiet har efterlyst i en sag om vold og brand fra Odsherred er blevet anholdt.

Den 54-årige blev efterlyst efter en episode lørdag eftermiddag hvor en kvinde i 50’erne skal være blevet overfaldet under husspektaler og derefter flygtet fra sin bopæl på Højen i Jyderup Lyng ved Vig.

Kvinden kontaktede politiet og anmeldte overfaldet, og politiet rykkede talstærkt til adressen, da man formodede, at manden fortsat var på stedet. Det var han dog ikke. I stedet opdagede politiet, at der var en mindre brand i huset, som brandvæsnet blev tilkaldt for at få slukket.

Siden lørdag har politiet ledt efter manden, som man formodede fortsat befandt sig i Odsherred-området. Først mandag aften kl. 20.34 lykkedes det politiet at anholde manden. Hans bil, en sølvfarvet Ford Fiesta, som også var blevet efterflyst, er også fundet.

Midt- og Vestsjællands Politi forventer, at den 54-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag med krav om varetægtsfængsling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.