19. april 2024

Foto: Michael Johannessen

En 29-årig mandlig medarbejder på et bosted for voksne i Fårevejle blev onsdag eftermiddag dræbt med knivstik. En 19-årig mandlig beboer er anholdt i sagen.

En 29-årig mandlig medarbejder på et bosted for voksne i Fårevejle blev onsdag eftermiddag dræbt med knivstik. En 19-årig mandlig beboer er anholdt i sagen.

Klokken 15.11 blev politi og ambulance kaldt til Riisvej 18 i Fårevejle hvor en tilskadekommen mand var blevet fundet på vejen. Da ambulancen kom frem, kunne det konstateres, at manden var stukket med kniv.

Ambulancepersonalet ydede førstehjælp, og den 29-årige blev hentet af lægehelikopteren og fløjet til Holbæk Sygehus. Skaderne var dog så alvorlige, at hans liv ikke stod til at redde, og han blev erklæret død på sygehuset.

Politiet oplyser, at den 29-åriges pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Klokken kl. 15.27 anholdt politiet en 19-årig beboer på opholdsstedet. Han er sigtet for at stå bag knivstikket på medarbejderen. Anholdelsen foregik uden dramatik, og den 19-årige blev taget med på politistationen til afhøring. Han vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Politiet rykkede massivt til stedet med flere hundepatruljer, politipatruljer og kriminalteknikere, som undersøgte gerningsstedet.

Der blev foretaget flere afhøringer af tilstedeværende til sagen.

Gerningsstedet bliver nu undersøgt af politiets kriminalteknikere og afsøges med hunde. Undersøgelserne vil stå på indtil senere på aftenen, hvor også de øvrige tilstedeværende på stedet vil blive afhørt til sagen.

Video: Michael Johannessen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.