Stak af fra færdselsuheld

En bilist stak mandag aften af fra et færdselsuheld på Jernbanevej i Ringsted.

Uheldet skete klokken 18.11 på Jernbanevej ved sidevejen Harhoffs Alle, da en 27-årig kvindelig bilist fra Haslev blev påkørt bagpå, da hun kom kørende med lav hastighed ad Jernbanevej mod vest og bremsede op, fordi en forankørende var i færd med at svinge til højre ad Harhoffs Alle.

En fremmed personbil bag kvindens bil påkørte bagenden på hendes bil, men standsede ikke efterfølgende for at deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til.

Føreren af personbilen fortsatte sin kørsel væk fra uheldsstedet, så politiet har optaget rapport om uheldet i et forsøg på at få identificeret den skadevoldende bilist.

Den 27-årige kvinde kunne køre fra stedet i sin bil og ville efterfølgende blive undersøgt på skadestuen for eventuelle skader i nakken. Hun kunne ikke beskrive flugtbilisten yderligere ud over, at der var tale om en personbil.

Politiet i Ringsted hører gerne fra den skadevoldende bilist eller personer, der måtte have været vidne til sammenstødet og bilistens kørsel væk fra uheldsstedet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.