Motorcyklist ramt af bil

Tirsdag aften ved 18-tiden skete et sammenstød mellem en bil og en motorcykel ved en rasteplads på Hyrdehøj Vestvej ved Roskilde.

Uheldet skete, da en 76-årig mand fra Lejre kørte ud fra rastepladsen i sin bil og overså motorcyklen og svingede ud foran den.

Motorcyklisten, en 32-årige mand fra Gislinge, forsøgte at undvige, men blev ramt af bilen og styrtede, hvorunder han pådrog sig skader på benet.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor også lægehelikopteren blev sendt, da der i første omgang var mistanke om alvorlig tilskadekomst. Den 32-åriges skader var dog ikke livstruende, så han blev kørt med ambulance til behandling for et åbent benbrud.

Den 76-årige slap uskadt fra uheldet. Politiet undersøgte uheldsstedet og afhørte vidner til uheldet. Motorcyklisten var ude at køre aftentur sammen med en bekendt, som kørte lige bag den 32-årige da ulykken skete.

Brandvæsnet blev tilkaldt til at foretage oprydning og rengøring af vejbanen efter uheldet. Politiet optog rapport i sagen om vigepligtsuheldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.