29. marts 2024
Politibil Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Fredag aften ved 20-tiden slog politiet til mod en restauration i den centrale del af Kalundborg, efter flere tip og oplysninger om, at personer på stedet kunne være i besiddelse af – og måske handlede med – narkotika.

Ved aktionen fik politiet kontakt til en 55-årig kvinde fra Kalundborg, som ganske rigtigt var i besiddelse af kokain i pølsemandsposer. Hun blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af kokainen.

I forbindelse med efterforskningen i sagen bragte anholdelsen af den 55-årige politiet på sporet af en privat adresse i Kalundborg, hvor en 47-årig kvinde fra Kalundborg opholdt sig.

Ved ransagning af adressen fandt politiet flere pølsemandsposer med kokain, så politiet i alt havde fundet ca. 60 pølsemandsposer med en mindre mængde narkotika i hver. Endvidere fandt politiet også penge, digitalvægte, tomme pølsemandsposer samt en opgørelse, der ifølge politiets mistankegrundlag lignede et narkoregnskab.

Den 47-årige kvinde blev derfor også anholdt og sigtet for ulovlig besiddelse af narkotika.

Begge kvinder overnattede i et arresthus og blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør som sigtede for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videresalg til andre.

Begge kvinder blev varetægtsfængslet foreløbigt til den 27. oktober i et retsmøde, der blev afholdt for lukkede døre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.