Politiet søger mand i sag om mishandling af hest

Politiet beder om hjælp til at identificere denne mand. (Overvågningsbillede)

Midt- og Vestsjællands Politi har offentliggjort en video af en mand, som man gerne vil have identificeret i forbindelse med en sag om mishandling af en hest i Holbæk Rideklub.

Fredag morgen blev politiet kaldt til rideklubben, hvor en drægtig hoppe af racen Fjordhest var blevet fundet ilde tildredt. En dyrlæge vurderede, at det var nødvendigt at aflive hoppen på grund af skaderne.

Hesten er efterfølgende blevet obduceret på Patologisk afdeling ved Københavns Universitet. Den foreløbige undersøgelse viste ingen naturlig forklaring på de skader, som hesten var blevet påført.

Mand fanget på overvågningsvideo

I forbindelse med efterforskningsarbejdet har politiet gennemset videoovervågningen fra rideklubbens område, hvor en uidentificeret mand ses ankomme torsdag aften kl. ca. 22.48. Han formodes at have opholdt sig i rideklubbens bygninger frem til kl. ca. 01.49, hvor han ifølge videoovervågningen forlader området med en jakke over højre underarm og en flaskelignende genstand i venstre hånd.

Ud fra videoovervågningen kan den uidentificerede mand beskrives som 25-30 år, spinkel af bygning, kort hår, iført mørk jakke, herunder kortærmet bluse/skjorte, lange bukser og mørke sko. 

Politiet ønsker nu offentlighedens hjælp til at få manden identificeret, så han kan afhøres om sin færden på området.

Oplysninger om manden eller tip i øvrigt bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politiet på tlf. 114.


Overvågningsvideo fra Holbæk Rideskole. idspunktet på videoen er angivet 1 time tidligere end det reelle tidspunkt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.