26. april 2024

Foto: Politi.dk

Søndag middag modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en 79-årig mand fra København om, at han lørdag aften under en gåtur i Lumsås var blevet truet af to unge med pistollignende genstande.

Manden fortalte, at han gik ad en sti ved Moselyvej og mødte to drenge, som pludselig vendt sig om og peget på ham med to pistollignende genstande, som den 79-årige opfattede som legetøjspistoler. Drengene bad manden om at aflevere sine penge, men han gik blot frem mod drengene og viftede med sin stok mod dem.

Drengene løb herefter fra stedet og forsvandt i ukendt retning.

De blev beskrevet som 14-16 år, den ene kraftig, den anden almindelig af bygning, begge iført sorte hættetrøjer og den ene med hvid skrift på brystet, sorte bukser og begge med en slags maskering op over næsen. Den 79-årige havde indledningsvist ikke taget oplevelsen så alvorligt og anmeldte først sagen til politiet dagen efter.

Politiet forsøger nu at få identificeret drengene, så formålet med deres adfærd kan blive klarlagt.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket drengene i området lørdag aften, eller som kan give oplysninger om deres identitet. Politiet kan kontkates på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.