Aktioner mod Baltic Pipe

Aktivister gik mandag morgen i aktion ved flere af Baltic Pipe byggepladserne – blandt andet ved Fensmark.

Aktivisterne er modstandere af opførelsen af gasrørledningen Baltic Pipe, der gør det muligt at transportere gas fra Norge til de danske og polske markeder og til slutbrugerne i de omkringliggende nabolande. Baltic Pipe vil samtidig gøre det muligt at transportere gas fra Polen til det danske marked.

På Sjælland går rørledningen fra Kongsmark Strand ved Slagelse over Sjælland til syd for Faxe Ladeplads på Sydøstsjælland med en kompressorstation i Everdrup nord for Tappernøje. Kompressorstationen skal øge trykket i gasledningen, før gassen føres videre til Polen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.