Kvinde fundet død på Orø

Lørdag blev en kvinde fundet død på Orø. Politiet udelukker ikke, at der kan være sket en forbrydelse.

Lørdag klokken 12.18 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om en syg og hjælpeløs person på en adresse på Kratvej i Gamløse på Orø. Husets kvindelige beboer var, ifølge anmelderen, ikke set i nogen tid.

På adressen fandt man liget af en kvinde.

Politiet har hele lørdagen været på stedet, som er blevet undersøgt af teknikere, ligesom hunde har været brugt til at lede efter spor.

Midt- og Vestsjællands Politi udsendte først på aftenen lørdag en pressemeddelelse, hvori lederen af efterforskningen ,vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, udtalte:

-Vi er i gang med at undersøge findestedet og fastlægge den afdødes identitet. Det er dog politiets formodning, at der er tale om husets beboer. Kvinden har tilsyneladende ligget død på adressen i nogen tid, og der er nogle omstændigheder, der gør, at vi på nuværende tidspunkt ikke kan udelukke, at der er sket en forbrydelse. Vi er derfor er vi i gang med at undersøge forholdene nærmere, lave forhøringer i området og foretage kriminaltekniske undersøgelser på findestedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.