Teleskoplæsser påkørte jernbanebro

Politi, ambulance og brandvæsen blev klokken 03.22 natten til torsdag kaldt ud til et færdselsuheld, hvor en teleskoplæsser havde påkørt en jernbanebro over Vig Parkvej i Vig i Odsherred.

Uheldet var sket, da en 19-årig mand fra Nykøbing Sj. var kommet kørende i teleskoplæsseren mod øst og først havde påkørt et vejskilt og derefter selve jernbanebroen.

Politiet foretog en hurtig alkoholtest af den 19-årige, før han blev bragtt il skadestuen i Holbæk til nærmere undersøgelse. Alkotesten var negativ, men på skadestuen blev der rutinemæssigt udtaget en blodprøve, da politiet ikke nåede at teste ham for euforiserende stoffer inden transporten til skadestuen.

Jernbanemyndighederne blev underrettet om den påkørte bro, men påkørslen fik ikke nogen indflydelse på togdriften. Vig Parkvej blev afspærret, indtil et tilkaldt bugseringskøretøj kunne få fjerne den væltede teleskoplæsser, hvorfra diverse væsker og olie var løbet ud.

Kl. ca. 07.30 var maskinen fjernet fra uheldsstedet, så vejen kunne åbnes for trafik.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var den 19-årige sluppet fra uheldet med diverse knubs og afventer nu svaret på analyseresultatet af den udtagne blodprøve. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.