Patrick Nielsen er medlem af Satudarah MC

Foto: Jacob Hahury (CC BY-SA 2.0)

Den danske bokser, Patrick Nielsen, bekræfter nu, at han er blevet medlem af Satudarah MC. Det skriver bt.dk

Patrick Nielsen bekræfter sit medlemsskab overfor bt.dk og siger:

– Jeg har altid hængt lidt med drengene herudefra og har kendt mange af dem, før jeg selv blev en del af det. Nu er vi så bare gået fra at være venner til brødre.

Den 29-årige bokser er før blevet set i selskab med medlemmer af Satudarah MC, ligesom han, sammen med sin dengang næsten to år gamle søn har været med musikvideoen til sangen ‘Sammen er vi’ med rapperen A’Typisk. A’typisk, med det borgerlige navn Amin Kevlar, er selv medlem af Satudarah MC. I flere af A’Typisks videoer, f.eks. ‘STTS’, ses flere personer iført vest med mærker fra Satudarah MC.

På et billede, som Patrick Nielsen har lagt på Instagram af sig selv iført vest fra Satudarah MC, kan man af mærkerne se, at han er såkaldt “Prospect”, dvs. prøvemedlem.

Også A’Typisk har lagt billeder af Patrick Nielsen iført vest på internettet. Med teksten “Det en Bror-ting” har han lagt to billeder på sin Facebook-side. På samme side finder man også et billede af Patrick Nielsen omgivet af Satudarah-medlemmer under overskriften Fightclub 19.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.