Utilfreds mand begik hærværk mod politibiler

Politibil Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen


En 30-årig mand var så utilfreds med at have været anholdt, at han i nat begik hærværk mod politibiler som holdt foran politistationen i Kalundborg.

Den 30-årige kom ved 1-tiden til politistationen, hvor han bankede hårdt på døren. Betjentene kunne på overvågningen se en mand udenfor, så de gik ud og åbnede, og talte med den 30-årige, der var spirituspåvirket. Den 30-årige var utilfreds med politiet i forbindelse med, at han blev anholdt ugen før. Betjentene vejledte ham i, hvordan kan kunne klage og bortviste ham så fra stedet.

Den 30-årige var dog ikke færdig med politiet.

Klokken to så et vidne, at en mand havde forøvet hærværk mod to patruljebiler og sparket til en cykel, som holdt foran politistationen. To biler fik blandt andet knust ruder.

Ud fra beskrivelsen af manden, identificerede politiet den mistænkte til at være den utilfredse 30-årige mand. En politipatrulje kørte en tur i området og traf den mistænkte på Skibbrogade, hvor han blev anholdt og sigtet for hærværk. Han var udadreagerende og voldsom, så han blev kørt til afrusning i detentionen i Roskilde.

Når skaderne er opgjort vil han blive præsenteret for et erstatningskrav for de ødelagt biler, og han vil senere høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.