Tricktyve stjal guldkæder fra guldsmed

Mandag eftermiddag kl. 15.20 blev en guldsmedeforretning i Nygade i Korsør udsat for et frækt tricktyveri, hvor det lykkedes to tyve at stjæle adskillige halskæder til en værdi af flere tusinde kroner.

En mand kom ind i forretningen, og på et noget gebrokkent sprog fik han signaleret, at han gerne ville købe en halskæde, der lå udstillet i vinduet. Mens en medarbejder viste ham kæden, lykkedes det for en medgerningsmand at stjæle flere andre kæder fra udstillingen. “Kunden” droppede købet og forlod forretningen.

Tyvene beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 35-40 år og 170 cm høj. Han var fedladen, var brun i huden og havde sort, kort hår og lidt mørke skægstubbe. Han talte engelsk. Han var iført sorte sandaler med hælkappe, sorte shorts med skrift på begge lår, sort T-shirt med røde striber over maven samt stjernehimmel på hele brystet, og der stod EMPIRE STATE. Han havde også en grå, ternet sixpence på.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 28-35 år og omkring 170-175 cm høj. Han var almindelig af bygning og var brun i huden. Han havde kort, sort hår og et velplejet fuldskæg. Han var iført sorte sneakers med hvid sål, blå cowboyshorts, sort T-shirt med et kranium på brystet med noget rød skrift hen over og en sort cap hvor der på front stod ” KING!”.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.