26. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 41-årig mand fra Roskilde er blevet varetægtsfængslet, mistænkt for vold mod en kvinde og et barn.

Onsdag aften klokken 23.36 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra andre beboere i en beboelsesejendom i Rønnebærparken i Roskilde, der gik på, at nogen måske blev overfaldet og slået i en lejlighed.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 30-årig kvinde og en pige på 6 år, som begge bar præg af at være blevet overfaldet af et mandligt familiemedlem. Der var tale om en spirituspåvirket, 41-årig mand fra Roskilde, som blev anholdt som mistænkt for vold mod de to øvrige familiemedlemmer.

Begge ofre tog på skadestuen, hvor kvinden fik konstateret et flækket øjenbryn og pigen spor fra vold ved hendes hals. Det blev vurderet, at pigen skulle undersøges nærmere på Retsmedicinsk Institut for den vold, som hun havde været udsat for, herunder en vurdering af farligheden.

Den anholdte er fortsat i politiets varetægt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør kl. 12.30 ved Retten i Roskilde med påstand om varetægtsfængsling.

Den 41-årige blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde og her blev han varetægtsfængslet frem til 4. juni. Den sigtede valgte at kære fængslingen. Indtil Landsretten har taget stilling til fængslingen, vil den 41-årige fortsat være varetægtsfængslet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.