Kvinde spyttet i hovedet i toget

En 29-årig kvinde anmeldte i går, at hun var blevet spyttet i hovedet af en passager i toget fra Hillerød mod Helsingør.

Kvinden anmeldte episoden kl. 11.48, kort efter det var sket.

Ifølge politiet, havde kvinden bedt en mandlig togpassager rykke lidt væk fra hende af hensyn til smitterisiko. Han havde så spyttet hende i hovedet, hvorefter han hurtigt steg af toget.

På baggrund af signalementerne angivet i ovenstående anmeldelse fra Hillerød by sammenholdt med signalementet afgivet af forurettede i denne hændelse, er der med overvejende stor sandsynlighed tale om den samme mand i begge forhold.

Nordsjællands Politi skal nu blandt andet se på overvågningsvideo fra toget.

Manden beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, 32 år, 170 cm, kraftig af bygning hvid i huden, havde kort hår. Talte dansk med accent. Var iført grå kedeldragt.

Råbte og kastede med flasker
Nordsjællands Politi mener, at der er sandsynligvis er tale om den samme mand, som en lille halv time før gik og råbte og kastede med plast-flasker efter andre mennesker på Søndre Jernbanevej i Hillerød. Ifølge forbipasserende, som anmeldte episoden til politiet, virkede manden psykisk uligevægtig.

En patrulje blev sendt til stedet, men i mellemtiden kom der en ny anmeldelse om, at han befandt sig på Hillerød Station, hvortil flere patruljer blev sendt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.