18. april 2024
Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

En 16-årig fyr er blevet sigtet for narkotikasalg og fået både hash og et firecifret pengebeløb beslaglagt af politiet.

Sagen tog sin begyndelse da politiet fredag aften kort før klokken 18 fik en anmeldelse om, at en gruppe unge skabte utryghed i omkring Hundige Station, hvor der havde været optræk til slagsmål, og der var melding om, at der var set en kniv. En patrulje blev sendt til stedet, og de så en gruppe på fem unge mænd i alderen 13-19 år fra Greve. Under en visitation blev en af de unge – en 16-årig ung mand – fundet i besiddels af 16 kugler med lige under 1 gram hash i hver kugle. Han blev sigtet for af besidde 15,77 gram hash med henblik på videresalg. Den unge mand blev også fundet i besiddelse af et firecifret kontantbeløb, som politiet mistænkte stammede fra narkosalg. Både hash og penge blev beslaglagt, hvilket den unge mand ikke var tilfreds med og derfor skal retten tage stilling til om det var i orden, at politiet beslaglagde effekterne.

Politiet ransagede den 16-åriges bopæl, men fandt ikke yderligere af interesse for politiet.

En hundepatrulje fandt en kniv, som var efterladt på cykelparkeringen. Det var ikke muligt for politiet at fastslå, hvem ejeren af kniven var, så den blev taget med som hittegods.

Den 16-åriges værge og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen, og den 16-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.