43-årig varetægtsfængslet: Truede politiet med en lægtehammer

En 43-årig mand uden fast bopæl er blevet varetægtsfængslet, sigtet for vold mod polititjenestemand, husfredskrænkelse og trussel på livet mod politiet.

Søndag aften kl. 20.30 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at en mand opholdt sig ulovligt i en fraflyttet ejendom på Jyderupvej i den lille by Jyderup ved Vig i Odsherred Kommune.

Politiet kørte til stedet for at bortvise manden, der viste sig at være en 43-årig mand uden fast bopæl fra Lolland Kommune.

Ordenmagtens tilstedeværelse gjorde manden oprevet og han truede politiet med en lægtehammer, mens han trak sig tilbage for at forskanse sig. Politiet tog alle forholdsregler og forlod huset, mens flere betjente og hunde blev tilkaldt for at assistere med at få manden anholdt og talt til ro. Det blev til en større indsats, som resulterede i, at manden blev anholdt kl. 23.57.

Ingen personer kom til skade ved anholdelsen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Debn 43-årige blev sigtet for vold mod polititjenestemand, husfredskrænkelse og trussel på livet mod politiet. Han blev mandag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling . Retten besluttede at fængsle den 43-årige frem til den 19. maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.