28. marts 2024

Foto: Rigspolitiet

Foto: Rigspolitiet

En 31-årig mand fra Køge døde mandag aften efter et knivstikkeri på parkeringspladsen ved opgangen Parkvej 30 i Køge. Politiet efterlyser nu en 21-årig mand fra Køge som mistænkt i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man modtog alarmopkaldet kl. 19.03.

En 31-årig mand var blevet stukket i brystet og bragt til behandling på sygehuset i Køge hvorfra han blev overført til Rigshospitalets Traumecenter. Det viste sig dog, at han havde pådraget sig så alvorlige kvæstelser, at hans liv ikke kunne reddes. Han afgik derfor ved døden mandag aften.

Politiet rykkede talstærkt ud til området og parkeringspladsen, hvor knivstikkeriet havde fundet sted, blev afspærret. Gerningsstedet blev undersøgt for spor af efterforskere og politihunde, ligesom politiet samtidig foretog afhøringer af personer, der havde opholdt sig i området, og i øvrigt kunne bidrage med oplysninger i sagen.

Efterlyser 21-årig mand
Efterforskningen får nu Midt- og Vestsjællands Politi til at efterlyse den 21-årige Mohamad Youssef Khalil med bopæl og ophold i Køge-området. Han er mistænkt i sagen, oplyser Midt- og Vestssjællands Politi.

Politiet har i løbet af mandag aften og natten til tirsdag ledt efter den mistænkte både på hans bopæl, tilholds- og opholdssteder, men uden at finde ham. Derfor ønsker politiet nu offentlighedens hjælp til at lokalisere den mistænkte, som på nuværende tidspunkt ikke kan efterlyses med et foto.

Den mistænkte har endvidere rådighed over en personbil, som politiet også ønsker hjælp til at finde. Den beskrives som: Audi A5 Sportsback, Hvid – årgang 2012, nummerplade: CA15403.

Politiet arbejder ud fra en tese om, at knivstikkeriet kan være et internt opgør mellem personer, der i forvejen har et kendskab til hinanden.

Oplysninger om den mistænkte eller hans bil kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.