Kvinde overfaldet på stisystem

En 31-årig kvinde kontaktede søndag aften politiet og fortalte, at hun om morgenen var blevet overfaldet på stisystemerne mellem Tjurgården og Gersagerparken i Greve.

Kvinden forklarede politiet, at hun kom gående ad stisystemet, da hun pludselig blev kontaktet af tre fremmede mænd, der skubbede hende omkuld og holde hende fast. Hun mistede kortvarigt bevidstheden, og da hun vågnede op, var de tre mænd væk.

Politiet har fået kvinden undersøgt af en læge for eventuelle skader og spor efter overfaldet, men hun var sluppet fra overfaldet uden behandlingskrævende skader.

De tre mænd blev beskrevet som anden etnisk oprindelse end dansk, 25-30 år og dansktalende.

Politiet afspærrede området for at undersøge stisystemerne efter eventuelle spor, hvilket politihunde assisterede med frem til kl. ca. 03.15 natten til mandag, hvor undersøgelserne blev afsluttet.

Efterforskningen i sagen fortsætter i et forsøg på at få identificeret de tre mænd for at få afklaret, hvad hensigten med overfaldet på den 31-årige kvinde kan have været.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket de tre mænd og kvinden i området sent på natten eller i de tidlige morgentimer søndag. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.