Stak af fra færdselsuheld

Klokken 02.23 i nat rykkede politiet ud til et færdselsuheld på Bygmarken i Roskilde.

En bil var forulykket og to personer var set løbe væk fra stedet.

På uheldsstedet fandt politiet en forladt personbil, der var kørt gennem en hæk, ramt en lygtepæl og havde til sidst påkørt et skur.

Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, ledte efter de flygtede personer, hvoraf den ene blev beskrevet som en mand af afrikansk udseende, 175-180 cm høj, spinkel af bygning, ifrøt sort kasket og trøje med krave.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man trods indsatsen ikke fandt nogen personer, der kunne mistænkes for at have været i den forulykkede bil, så politiet prøver nu via bilejeren at finde ud af, hvem der har været fører af bilen på uheldstidspunktet. Ingen øvrige trafikanter var impliceret i uheldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.