Truede mand på livet som ønskede afstand i kø

En 19-årig mand fra Smørum er blevet sigtet for trusler efter en episode i en kø i et supermarked i Greve.

Episoden fandt sted kort før klokken 19 lørdag aften. Her stod en 53-årig mand i kø i supermarkedet, da han bad en ældre kvinde, som stod bag ham om at holde afstand blev en ung mand, som var i følgeskab med kvinden meget ophidset på den 53-årige og truede ham på livet. Vidner har forklaret politiet, at den unge mand havde optrådt meget opfarende og havde fortsat med at råbe truslerne mod den 53-årige.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor betjentene kunne se på butikkens overvågning, at den mistænkte var kørt fra stedet i en bil. Politiet ledte efter bilen i området, og fandt frem til den mistænkte, en 19-årig mand fra Smørum, ved boligbebyggelsen Lærkehegnet, hvor han blev kortvarigt anholdt og sigtet for trusler. Han blev afhørt til sagen, hvorefter han blev løsladt.

Den 19-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.