I Guldborgsund kører byggesagsbehandlingen i fuldt gear

Billede af annca fra Pixabay


På trods af den igangværende corona-krise, så arbejder byggesagsbehandlerne i Guldborgsund Kommune i fuldt gear, det er derfor stadig muligt at få behandlet sin ansøgning om byggetilladelse.

– Alle administrative medarbejdere i den tekniske forvaltning arbejder helt som vanligt. Alle arbejder hjemmefra, og byggesagsbehandling og den øvrige sagsbehandling fungerer derfor helt normalt. Det er kun fysiske møder, der ikke er mulighed for nu. Har man brug for rådgivning, så er medarbejderne klar til det over telefonen eller på Skype, fortæller udvalgsformand for Teknik, Miljø og Ejendomsudvalget Peter Bring-Larsen.

Det påvirker heller ikke sagsbehandlingstiden, at medarbejderne arbejder hjemmefra.

Allan Knudsen på hjemearbejdspladsen. Foto: Guldborgsund Kommune


– Indtil videre er sagsbehandlingstiden ikke påvirket. Vi forventer heller ikke, at den bliver nævneværdigt påvirket. Vi har et godt teknisk setup, og nogle dygtige medarbejdere, der kører på, siger udvalgsformanden.

En af de medarbejdere, der arbejder hjemmefra er byggesagsbehandler Allan Knudsen.

– Det går super godt. Borgerne tager det med godt humør og en stor del af dem er rent faktisk forbavsede over, hvor hurtigt vi bearbejder deres sager. Mobilen bliver brugt flittigt, så vi giver fortsat masser af rådgivning. Alle gør det bedste de kan i den her alvorlige situation. Det er helt fantastisk, at kunne hjælpe borgerne, selv om vi ikke lige er på kontoret, fortæller han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.