Fandt smadret bil i sin forhave

En kvindelig beboer på Herslevvej i Trællerup kontaktede søndag morgen ved halv syv-tiden politiet og fortalte, at nogen havde efterladt en forulykket bil i hendes forhave.

Bilen havde på sin vej ødelagt hende træer og buske, og bilen havde fået knust forruden. Der var ingen personer ved bilen, men husejeren synes hun hørte larm omkring kl. 03.30, hvor ulykken kan være sket.

Politiet kørte til stedet, hvor området blev afsøgt af hunde, for at udelukke at der var personer fra bilen i nød. Patruljen fandt ingen personer, men undersøgte uheldsstedet og bilen, der viste at bilen havde store skader og havde ødelagt en del beplantning i forhaven.

Politiet sørgede for at bilen blev nødflyttet, og forsøgte at få kontakt til bilens ejer, for at få klarlagt, hvem der førte bilen på uheldstidspunktet. Det lykkedes dog ikke at få kontakt, så politiet fortsætter undersøgelserne af uheldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.