Coronasmittet dansker død

I dag er en 81-årig svækket borger afgået ved døden efter at være blevet smittet med ny coronavirus. Det oplyser Region Hovedstaden.

Den 81-årige var indlagt på Herlev og Gentofte Hospita lfor andre alvorlige sygdomme, og i forløbet udviklede den 81-årige tegn på mulig infektion med coronavirus. Dette blev efterfølgende verificeret og håndteret efter gældende forskrifter – herunder isolation og understøttende behandling.

Det personale, der har været i så tæt kontakt, at det har udgjort en potentiel smitterisiko, er midlertidig sendt hjem, og der vil være opfølgning efter gældende regler, oplyser Region Hovedstaden, som opgså oplyser, at to medpatienter indtil videre ikke har haft symptomer, der tyder på smitte, men forbliver indtil videre isoleret.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.