Bevæbnede mænd sparkede døren ind og truede beboer

Mandag aften klokken 21.17 modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om, at nogle personer var trængt ind i en bolig i Øster Ulslev på det sydøstlige Lolland, hvor de truede en beboer på livet.

Politiet rykkede ud, og to mænd blev pågrebet på stedet. Der var tale om to mænd på henholdsvis 31 og 26 år, der begge var fra lokalområdet. De havde to knive og en totenschlæger på sig, og på deres vej ind i boligen havde de sparket en dør ind, så der var sket betydelig skade.

De blev derfor anholdt og sigtet for både hærværk, for at true andre på livet og for at overtræde både våbenloven og knivloven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.