Coronasmittet var gæst på Søpavillonen

Arkivfoto: Kenneth Sørensen (CC BY-SA 3.0)

Styrelsen for patientsikkerhed opfordrer gæster i en københavns natklub natten mellem torsdag og fredag til at blive hjemme i de næste 14 dage.

Det drejer sig om Søpavillonen, hvor en person smittet med COVID-19 var gæst mellem fra kl. 23 torsdag aften til kl. 02 natten til fredag.

Personer, der har været til stede på Søpavillonen i samme tidsrum, bør, ifølge Styrelsen for patientsikkerhed, blive hjemme i 14 dage

Den smittede er i isolation. Kendte tætte kontakter til den smittede er allerede blevet kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed og sat i frivillig hjemmekarantæne.

Har man været til stede på Søpavillonen i det pågældende tidsrum, bør man blive hjemme i 14 dage efter besøget – også selvom man på nuværende tidspunkt ikke har symptomer.

Hvis du har været til stede på Søpavillonen torsdag aften og har feber, hoste eller åndenød, skal du ringe til egen læge eller vagtlægen og oplyse, at du har været på Søpavillonen i samme tidsrum som en person smittet med coronavirus (COVID-19).

Man skal under alle omstændigheder ikke besøge sygehuse, plejecentre m.v., da der her er personer, som vil være særligt udsatte, hvis de bliver smittet med COVID-19, oplyser Styrelsen for patientsikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.