Næstveds borgmester trodser myndighedernes anbefaling: Gennemfører obligatorisk håndtryk

Billede af Marie Sjödin fra Pixabay


Næstveds socialdemokratiske borgmester, Carsen Rasmussen vil trodse myndighedernes anbefaling og trykke hånd med nye statsborgere. Det skriver dr.dk.

Fra årsskiftet skal man have et håndtryk fra en repræsentant fra kommunen, for at blive dansk statsborger. Men i går anbefalede Udlændinge- og Integrationsministeriet kommunerne at udsætte planlagte grundlovsceremonier, så man kunne følge myndighedernes anvisninger om, at undgå håndtryk.

Men det har Næstveds socialdemokratiske borgmester, Carsen Rasmussen ikke tænkt sig at gøre.

Til dr.dk siger han:

– Jeg hilser ikke på alle familiemedlemmer eller byrådet i dag. Jeg starter med en tale, hvor jeg siger, at jeg på baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger om ikke at give håndtryk ikke har hilst, men nu gennemfører vi ceremonien som planlagt, og jeg spritter mine hænder af inden hvert håndtryk. Så får de håndtrykket og bliver danske statsborgere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.