Politiet indstiller efterforskningen i sag om mulig matchfixing i FC Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi har nu indstillet efterforskningen i sagen, hvor Danmarks Idrætsforbund har anmeldt muligt matchfixing i fodboldklubben FC Roskilde.

Sagen har været efterforsket siden maj 2019, og politiet har foretaget adskillige afhøringer af spillere og øvrige personer med tilknytning til FC Roskilde.

Efterforskningen har endvidere omfattet kontakt til spiludbydere og efterforskning af konkrete spil på FC Roskildes kampe. Politiet har desuden foretaget gennemgang af enkeltpersoners økonomiske forhold.

Ingen af disse efterforskningsskridt har imidlertid kunne bekræfte mistanken om langvarig, organiseret og systematisk matchfixing, hvorfor anklagemyndigheden har besluttet at indstille efterforskningen.

– Det er min opfattelse, at der i denne sag er lavet et meget omfattende og grundigt stykke politiarbejde, og jeg er særdeles tilfreds med, at det er lykkedes at få belyst sagen. Efterforskningen har imidlertid ikke givet grundlag for sigtelser, hvorfor efterforskningen indstilles, udtaler specialanklager Anja Lund Liin, Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet oplyser, at de berørte parter er orienteret om afgørelsen.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.