Kvinde stukket flere gange med kniv – niecens kæreste er fængslet i sagen

En 20-årig mand fra Ringsted er blevet varetægtsfængslet for at have stukket en 30-årig kvinde flere gange med en kniv.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man fredag eftermiddag klokken 15.36 fik et alarmopkald om, at en 30-årig kvinde var blevet stukket flere gange i kroppen med en kniv på en adresse på Ørslevunderskovvej i Ringsted. Politi og ambulance blev sendt til stedet. Kvinden blev kørt til sygehuset i kritisk tilstand, da hendes knivstik var livstruende.

Den gerningsmanden havde forladt stedet ved politiets ankomst.

Politiet iværksatte en omfattende efterforskning i sagen, herunder en eftersøgning efter den mistænkte, en 20-årig mand Ringsted. Kvinden, som er moster til den 20-årige mands kæreste, havde opsøgt den 20-årige, og der opstod uenighed imellem de to. Dette førte til at den 20-årige stak den 30-årige med en kniv, hvorefter han stak af.

Politihunde afsøgte området efter spor, og politiet ledte i området efter den flygtede mand, men fandt ham ikke.

Senere på dagen førte politiets efterforskning frem til, at den 20-årige befandt sig i toget mod København. I samarbejde med Københavns Politi blev den 20-årige kl. 18.20 anholdt i toget på Hovedbanegården uden dramatik.

Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor han blev varetægtsfængslet frem til den 26. marts 2020.

Kvinden er fortsat indlagt, men hendes tilstand er stabil, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.