Tre mænd varetægtsfængslet efter fund af tyvekoster

Tre udenlandske mænd blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet efter fund af et større lager af tyverkoster.

Retsmødet blev afholdt for lukkede døre i Retten i Næstved og de tre mænd, som er i alderen 39-45 år blev varetægtsfængslet frem til den 11. marts.

De varetægtsfængslede blev anholdt tirsdag eftermiddag, efter en henvendelse fra en mand, der havde fået stjålet en iPad og en bærbar pc. Han kunne via Find my iPhone se, at iPad’en var på en adresse i Stillinge Strand. Det var et sommerhus, hvor der opholdt sig tre udenlandske mænd i alderen 39-45, og da politiet ankom til stedet, fandt betjentene en del håndværktøj, alkohol, chokolade og parfumevarer, og i en rygsæk fandt de da også den stjålne iPad sammen med et par pc’er. Der var også en mobiltelefon, som viste sig at være meldt stjålet i Ringsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.