Politiaktion i Køge: Fire fængslet og tre fortsat anholdt

Fire mænd blev varetægtsfængslet og tre fik anholdelsen oprethold efter grundlovsfhor i skudsager fra Køge.

Tidligt i morges gennemførte Midt- og Vestsjællands Politi en stor aktion.

I alt 11 personer – 10 mænd og én kvinde – blev anholdt på forskellige adresser og opholdssteder i Køge-området samt i forskellige arresthuse og fængsler.

Politiet foretog endvidere ransagninger på de forskellige lokaliteter i Køge-området i forbindelse med aktionen.

Syv mænd blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde som mistænkte for at have en rolle i skudsagerne.

Resultatet af grundlovsforhøret blev, at fire mænd blev varetægtsfængslet i fire uger, og tre fik anholdelsen opretholdt i 3 x 24 timer. Retsmødet blev afholdt for lukkede døre.

– Med dagens aktion har vi lagt et endnu større tryk på de kriminelle grupperinger, som efter politiets opfattelse står bag skudepisoderne i Køge. Vi arbejder målrettet på at få stillet de ansvarlige for skyderierne til ansvar. Vi er godt tilfreds med resultatet af dagens aktion, som medvirker til at øge trygheden i Køge, men efterforskningen fortsætter for at få stillet endnu flere til ansvar og forhindre dem i at fortsætte konflikten, siger politidirektør Svend Larsen for Midt- og Vestsjællands Politi.

De resterende fire anholdte er alle blevet løsladt efter afhøringer til de sager, hvor de kunne mistænkes for en lovovertrædelse, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læs også: Stor politiaktion i Køge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.