Malede graffiti på tog – en person anholdt

Arkivfoto: padrinan / Pixabay


En mand blev natten til torsdag anholdt efter en anmeldelse om, at flere personer malede graffiti på nogle S-togvogne, som holdt stille på et rangerterræn i Greve.

Da mændene blev opdaget løb de fra stedet. En hundepatrulje blev sendt til stedet og togdriften blev indstillet, mens hundene søgte efter de undløbne mænd. Omkring 150 meter syd for gerningsstedet fandt hundepatruljen en mand, som gemte sig i et buskads. Han blev anholdt og sigtet for graffiti mod togene.

Hundene afsøgte efterfølgende området, men fandt ikke frem til flere personer. De fandt dog flere poser med spraymaling og handsker, som politiet sikrede til nærmere undersøgelse.

Den anholdte, en 35-årig mand fra Polen, med adresse i Vejle, blev taget med til stationen til afhøring. Efter endt afhøring og sagsbehandling blev han løsladt, men han er, ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, fortsat sigtet i sagen.

Politiet efterforsker sagen om groft hærværk, for at forsøge at finde frem til de øvrige mistænkte. Den sigtede vil senere blive præsenteret for et erstatningskrav for rengøring af togene, når dette er opgjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.