18-årig sigtet efter villabrand – ville friturestege kylling

Politi og brandvæsen rykkede klokken 03.00 natten til onsdag ud til en brand i en villa på Lokesvej i Køge.

Ved ankomsten havde beboerne reddet sig selv ud af villaen, hvorfra der var synlige flammer og kraftig røgudvikling. Røgen drev hen over den nærliggende jernbane, men der var ikke umiddelbart fare for, at branden ville brede sig.

Brandvæsnet fik slukket branden, der dog havde nået at forrette store skader på et køkken, en stue og udestue samt sodskader i øvrigt.

Ville stege kylling
Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var branden opstået, efter at en 18-årig mandlig beboer var begyndt at friturestege en kylling. Herunder var han gået væk fra køkkenet i et stykke tid, da han pludselig lugtede røg. Frituregryden var brudt i brand, men trods forsøg på at slukke branden kunne han ikke undgå, at ilden bredte sig i køkkenet og videre til øvrige rum i villaen.

Ud fra disse omstændigheder valgte politiet at sigte den 18-årige for overtrædelse af beredskabslovgivningen på grund af manglende opsyn med frituregryden. Han kan således forvente at modtage en bøde i nærmeste fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.