Røver løb med smøger og postpakker

En knivbevæbnet mand røvede lørdag aften “Min Købmand” på Grundsundvej i Horbelev.

Manden kom ind i butikken kl. 19.21, hvor han med en kniv truede personalet og råbte “Giv mig pengene!”.

Da han fandt ud af, at pengekassen var et lukket system, som han ikke kunne få adgang til, valgte han i stedet at tage nogle cigaretter og nogle pakker fra GLS eller Post Nord. Han løb ud af butikken og flygtede i sydlig retning på Grønsundvej.

Manden var 16-25 år, cirka 160-180 centimeter høj og dansk af udseende. Han var spinkel af kropsbygning, lys i huden og var iført en sort hættetrøje, sorte solbriller og et bandanatørklæde, som han havde for munden. Han medbragte en sort og rød pose, og var bevæbnet med en 20-30 centimeter lang køkkenkniv. Han talte dansk.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set ham. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.