Biltyve kørte galt efter biljagt

Det kom til en biljagt, da politiet i nat ville standse en stjålet bil.

Klokken var netop blevet to natten til i dag, da en politipatrulje så en bil, som var meldt stjålet fra en privatadresse på Enghavevej i Vig. Bilen var stjålet natten mellem fredag og lørdag og politiet ønskede derfor at standse bilen.

Men bilens fører valgte i stedet at sætte hastigheden op for at køre fra politiet. Patruljen fulgte efter Toftegårdsvej ad bl.a. flere mindre veje i Asnæs- området, indtil bilen kørte gennem Asnæs med uforholdsmæssig høj hastighed og til sidst forulykkede i krydset Toftegårdsvej / Rådhusvej, hvor et vejskilt blev påkørt.

Politiet kunne herefter anholde bilens fører – en 23-årig mand fra Asnæs, samt en 24-årig mand fra Charlottenlund.

Føreren, der ikke har noget kørekort, var påvirket af euforiserende stoffer under kørslen og har derfor fået udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, som han ved anholdelsen i øvrigt var i besiddelse af i form af 0,3 gram kokain.

Da politiet ransagede bilen blev der fundet et sæt nummerplader, som viste sig at være stjålet fra en personbil parkeret ved Asnæs kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.