Fire anholdt i stjålet bil

Foto: Rolf Larsen


Mandag eftermiddag ved 17-tiden kom det til en biljagt ved Holeby, da en politipatrulje ville standse en stjålet bil.

En politipatrulje kørte ad Fuglsangvej, og her mødte betjentene en bil, som var meldt stjålet tidligere på dagen fra en adresse i Maribo.

Der var tale om en VW Polo, og da politibilen kørte efter den, satte føreren farten op.

Efter en tur med meget høj hastighed ad Fuglsangvej og Nystedvej og gennem Holeby, fortsatte Poloen retur ad Nystedvej, og ved Dalbakkevej ventede yderligere en politipatrulje. Her valgte føreren at køre ud på marken, hvor bilen satte sig uhjælpeligt fast i mudder.

Føreren af bilen var en 20-årig mand uden fast bopæl, og med i bilen var også en anden 20-årig mand – fra Horsens – og to kvinder på henholdsvis 16 og 17 år. De blev alle fire anholdt, og føreren blev sigtet for spiritus- og narkokørsel. Da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel uden førerret og for en stribe andre færdselslovsovertrædelser. Han blev sammen med den anden 20-årige sigtet for tyveri af bilen, og den 20-årige fra Horsens blev også sigtet for overtrædelse af knivloven, da politiet fandt en ulovlig dolk i hans taske. De anholdte er alle blevet løsladt efter afhøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.