Sprængning i Hillerød i nat

En eller flere personer antændte i nat en formentlig hjemmelavet, form for genstand, som sprængte kl. 02.22 på Kongens Vænge i Hillerød. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Der var tale om en mindre sprængning og genstanden var placeret på et køretøj, som tilhører en mand i 40’erne, som bor i Kongens Vænge. Nordsjællands Politi oplyser, at manden ikke er kendt af politeit og heller ikke har relationer til kriminelle miljøer.

Sprængningen affødte mindre skade på køretøjet, og der var spredt effekter fra genstanden i en radius af ca. 10 meter.

Der er ingen tilskadekomne personer og politiet skønner, at sprængningen ikke har været til fare for personer, der opholdt sig i omkringliggende bebyggelser.
Politiet iværksatte i nat tekniske undersøgelser på stedte for at få klarlagt hvad der var sket og analyseret indholdet af genstanden.

I forbindelse med de indledende undersøgelser blev beboerne i 8 rækkehuse i et par timer bedt om at holde sig inden døre, indtil analyser foretaget af Kemisk Beredskab kunne påvise, at der ikke var farlige stoffer fra sprængningen.

Politiet forventer, at der i løbet af nogle dage kommer resultater af undersøgelserne, som kan give svar på, hvilke stoffer, der har været anvendt til at fremstille sprængningen.

Politiet ser med meget stor alvor på sagen og fortsætter efterforskning i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.