Kvinde dræbt i frontal påkørsel – mand anholdt

En kvinde blev fredag aften dræbt i et voldsomt færdselsuheld på Rødhøj i Asnæs. En mand er blevet anholdt.

Ulykken skete kort før klokken 19, da to biler kørte frontalt sammen. I den ene bil befandt sig en kvinde, en mand og et barn. Kvinden blev dræbt ved ulykken, mens manden er blevet fløjet til Rigshospitalet i København. Han er i livsfare. Barnet er ligeledes svært tilskadekommen.

Føreren af den modkørende bil forlod efter uheldet stedet. Politiet ledte efter ham med hunde i området. Han dukkede senere på aftenen op på akutmodtagelsen i Holbæk for at blive behandlet for de kvæstelser han havde pådraget sig ved ulykken. Han blev her anholdt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.